2020. febr. 20.

Ezt a videót Nektek is látnotok kell!

 

TEJSZÍV ‒ ÉRTÜNK DOBOG!
A magyar gazdák és a friss tej feldolgozásával foglalkozó szakemberek szívvel-lélekkel munkálkodnak azon, hogy az általuk előállított tejtermékek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek, biztonsággal fogyaszthatóak, ízletesek legyenek és a kíméletes technológiáknak köszönhetően megőrizzék értékes összetevőiket. Lelkiismeretes munkájuk a szakma részéről elismerésre, a fogyasztók részéről felismerésre méltó, ezért a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Tejszív emblémával jelöli meg e minőségi, magyar tejtermékeket, melyekre így Te is könnyebben rátalálhatsz.

TEJSZÍV ‒ "TEJESEN" EGYÉRTELMŰ, HOGY MAGYAR
Ha Tejszív emblémával megjelölt tejet, tejterméket vásárolsz, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a tej magyar gazdaságokból származik. A tejgyártás és feldolgozás során maradéktalanul betartják a higiéniai előírásokat, melyek eredményeként a termék ‒ ha megfelelően tárolod ‒ biztonsággal fogyasztható a lejáratként megjelölt határidőig.

TEJSZÍV ‒ MINŐSÉG, VALÓDI TEJBŐL
A Tejszív embléma garantálja, hogy az adott tejtermék eléri, sőt ‒ egy vagy több paraméter esetében ‒ akár még meg is haladja a hatályos élelmiszer-szabályozásban foglalt kritériumokat. Az emblémát kiérdemlő tejek és hagyományos tejtermékek nem tartalmaznak semmilyen tejidegen alkotórészt, kizárólag tejből vagy annak melléktermékeiből (író, savó) készülnek, savanyítással vagy anélkül. A Tejszív láttán biztos lehetsz benne, hogy nem növényi eredetű összetevők, hanem tejből készült termék kerül a kosaradba!