Termékeinkről

Nálunk a tejtermelés a szántóföldön kezdődik, ahol megterem minden jó, amire az állatainknak szükségük. 
A tehenek sok nyugodt pihenés és kérőzés közben termelik meg termékeink egészséges alapanyagát a tejet. Az állataink számára olyan környezetet és technológiát alakítottunk ki, hogy mindennapjaik zavartalanúl teljenek és ne stresszelje őket a fejés folyamata. A továbbiakban innovatív technológiával, gondoskodással, és nagy odafigyeléssel készülnek a termékeink, melyek egy krémes ízvilágot tárnak a fogyasztók elé. Mindezt a tökéletes alapanyagnak, gondosan nevelt teheneknek és a valódi tejnek köszönhető, amely termékeink alapja.

Célunk, olyan termékek készítése, amelyek egészséges táplálék forrásként szolgálnak fogyasztóink számára. Ehhez nélkülözhetetlenek a minőségi alapanyagok, szakmailag jó gyártástechnológia, egészségesen nevelt állat állomány és figyelmes munkavégz. Mindezek mellett folyamatosan dolgozunk új termékek, ízek kialakításán, feladatunk egészséges és zamatos termékpaletta kialakítása, mindezt vásárlóink visszajelzése alapján valósítjuk meg.

Félzsíros és zsírszegény tej, tejitalok,  félzsíros túró, tejföl, kefír, natúr és rétegelt joghurtok készülnek.  A termékek alapanyaga, vagyis a teljes tej, kizárólag a rendszeresen ellenőrzött  tehenészeti telepünkről származik. A telephelyünket folyamatosan fejlesztjük és korszerüsítjük, ami segíti a magas szintű termelés fenntartását, és az állatok optimális igényeinek biztosítását.  

Teljes Tej, tejföl és túró

Kínálatunkban többféle tej - zsíros, sovány - és annak ízesített kávés, madártejes, kakaós és karamellás változatát találják meg termékpalettánkon, természetesen vaj, tejszín, kefír és túró kíséretében. Az eltérő igényekhez alkalmazkodva termékeinket többféle kiszerelésben biztosítjuk vásárlóink számára.

Rétegelt Joghurtok

A joghurtjaink nemcsak finomak de egészségesek is és pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre. A 6 különböző ízű gyümölcsjoghurtunk elkészítéséhez kizárólag friss gyümölcsöt használunk fel.

Sajtok

Sajtjaink széles termékpalettát ölelnek fel - a trapista típusú natúr és füstöltsajtok, parmezán jellegű, fonottak, krém- és ömlesztett sajtok mind megtalálhatók kínálatunkban. Füstölt sajtjaink saját füstölőben készülnek, és füstölésük nem füstoldattal történik, hanem a régi hagyomány szerinti keményfás hideg füstölést alkalmazzuk ami különlegesen finom ízt kölcsönöz a terméknek. Sajtjainkat gyümölcsökkel és fűszer növényekkel is ízesítjük, hogy ízviláguk még változatosabb legyen.

Ide kattintva töltheted le termékeink árlistáját >>>