Viszonteladóknak

 
Elindult a viszonteladói akciónk! Velünk megéri együtt működni!
Legyen viszonteladó Partnerünk! Rendeljen nettó 300.000 Ft értékben és ajándékba az üzletének 1 hónapos célzott social kampányt biztosítunk! Hogy minél könnyebben menjen az új termék bevezetése! Mindezek mellet, az új értékesítő partnereinknek a második 300.000 forintos rendeléséből 10% kedvezmény is biztosítunk!
Megéri viszonteladónk lenni! Jelentkezzen most itt: titkarsag@pagrar.hu

Ön milyen termékekkel szeretné kínálatát szélesíteni? Olyannal, amely minőségi energiaforrás, amely eleget tesz a napi energia bevitel igényeinek és mindezek mellett még finom is! Amely olyan apparátussal rendelkezik, hogy támogatást biztosít az értékesítésben? Ha igen, akkor írj nekünk most és csatlakozz csapatunkhoz!

 

Miért pont a Pusztaszabolcsi Tej?!

Szeretet a gondoskodással kezdődik!

Gazdaságunk hisz abban, hogy a minőség a legjobb ajánlólevél. Ennek tükrében a tejtermelés minden mozzanatára a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk, hogy csak is a legkiválóbb termékek kerülhessenek az Ön asztalára. 
Az egészség a helyes táplálkozásnál kezdődik. Nincs ez másképp a teheneknél sem. Éppen ezért törekszünk arra, hogy a takarmány minél nagyobb részét mi magunk állítsuk elő. Mi ezzel a módszerrel tudjuk biztosítani az állatállomány számára az első osztályú élelmet, ami végső soron a tej ízvilágában is visszaköszön. 
Válassza családjának is az adalékmentes, egészséges tejtermékeket!
 

 

Egy új termék bevezetése mindig nagy feladatot jelent, mi most ebben is segítünk, mert:
havonta szervezünk központi akciókat, kampányokat
kreatívokat biztosítunk (posztok, plakátok, kuponok, szóróanyagok)
boostolt megjelenést biztosítunk a Pusztaszabolcsi Tej social média felületén a kampányban résztvevő partnereink számára.
Az új forgalmazók számára máris kedveskedünk egy akcióval! Ahol kis mennyiségű rendelése esetén is részt vehet a játékba!


Rendelési feltételek:

  • Viszont eladóink két féleképpen is leadhatják rendeléseiket, e-mail formájában vagy a viszonteladói felületünkön. A felülethez szükséges hozzáférést, mi küldjük meg partnereink számára.
  • Kiszállítási limit - 10.000,- Ft/rendelés. Amennyiben személyesen jön el a termékekért, akkor nincs vásárlási minimum.